EM Entrematic EMSW

Breed toepasbaar

Deurautomaat EM Entrematic EMSWDe EM Entrematic EMSW is een elektro-hydraulische automaat. Deze deurautomaat is geschikt voor nagenoeg alle typen buiten- en binnendraaideuren. De automaat kan aan beide zijden van de deur worden geïnstalleerd is geschikt voor zowel enkele- als dubbele deuren.

De ESMW kan worden gemonteerd op deuren tot een deurgewicht van 250 kg met een maximale breedte van 1600 mm. Het is een ideale oplossing voor de vervanging van oude automaten.

Betrouwbaar

De deurautomaat kan in bijna iedere situatie worden toegepast. Zelfs onder diverse (weers)condities functioneert deze aandrijving uitstekend. De EMSW is een degelijke en betrouwbare automaat. Dat maakt hem zeer geschikt voor locaties waar de deurautomaat intensief gebruikt wordt. De EMSW wordt dan ook vaak toegepast in de zorgsector, maar ook in hotels, banken en winkels.

Deurautomaat voor brandwerende deuren

De EMSW heeft een hoge veiligheidsgraad en is daarom uitstekend in te zetten als deurautomaat op brandwerende deuren. In geval van stroomuitval werkt de EMSW als een handmatige deurdranger.

 

Van Elk slotenservice BV

Wierselaan 126-J
3433 ZW  Nieuwegein


0345 - 633 908
info@vanelkslotenservice.nl