Over ons

Slotenservice Leerdam

Deur-automaat.nl is onderdeel van Van Elk Slotenservice uit Leerdam. Van Elk is al meer dan 15 jaar een Borg en PkVW erkend beveiligingsbedrijf. Ook is Van Elk Slotenservice lid van E-Locking-Partners, een landelijk netwerk van gecertificeerde bedrijven met deskundig personeel. Dat betekent dat u de installatie van uw deurautomaat met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Aannemers- en installatiebedrijven

Wij werken hoofdzakelijk voor aannemers- en installatiebedrijven en verenigingen van eigenaren. Zij besteden vaak de complete bouwkundige beveiliging en toegangscontrole van bijvoorbeeld kantoorpanden of appartementencomplexen aan ons uit. De installatie van deurautomaten is daar een belangrijk onderdeel van. Het is specialistisch werk waar onze medewerkers ruime ervaring mee hebben. Tenslotte is geen deur hetzelfde.

Levering, installatie én onderhoud

Het feit dat u voor zowel de levering en installatie, als voor het onderhoud bij ons terecht kunt, is niet alleen een stukje gemak. Toegangscontrole vraagt om integriteit en veiligheid en dan is het wel zo prettig als u daarvoor maar met één partij te maken heeft.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Van Elk slotenservice BV

Wierselaan 126-J
3433 ZW  Nieuwegein


0345 - 633 908
info@vanelkslotenservice.nl