Dorma ed 250 – Deur Automaat

Dorma ed 250

Zware deur automaat voor binnen en buitendeuren.

Deurautomaat Dorma ED 250Met de draaideuraandrijving ED 250 presenteert DORMA een nieuwe volautomatische aandrijving die van een groot aantal mogelijkheden is voorzien.

De juiste aandrijving wordt aan de hand van de deurbreedte en het deurgewicht gekozen.De ED 250 is inzetbaar op deuren met een gewicht van 250 kg en een breedte tot 1600 mm.

De aandrijving kan zowel duwend met een standaardarm als trekkend met glijarm worden gemonteerd. Voor tweevleugelige aandrijvingen is behalve de verlengde bekleding een geïntegreerde sluitvolgorderegeling beschikbaar, die gemakkelijk op de aandrijving kan worden ingebouwd.

Automatische draaideuren voor meer comfort

Kaba’s draaideur aandrijving type FDC is ontworpen voor het automatiseren van bestaande of nieuwe, zware of lichte deuren.Het brede scala van beschikbare functies kunt bereiken automatische klantgerichte passages, individueel aangepast aan de vereiste functies.Deze aandrijvingen zijn geschikt voor toepassingen in de openbare, industriële of administratieve gebouwen, ziekenhuizen, hotels, luchthavens, etc.

Let op bestel ook pulsgevers, electrischesluitplaat, moterslot of kleefmagneet

Met behulp van de DORMA Upgrade Card kan de functionaliteit aan tal van deursituaties worden aangepast en een groot aantal geïntegreerde functies zorgt ervoor dat het merendeel van de toepassingen zich op eenvoudige wijze laat realiseren.